For my final major project, I have re-designed the interior of ‘Oxley’s Kitchen’ in Gravesend, Kent. The aim was to transform the business into a sandwich bar and repurpose the upstairs storage area into a living space. I wanted the space to feel ‘environmentally friendly’ so I incorporated a range of renewable materials. I gathered primary and secondary research to support my designs leading to my final outcome. My technical drawings, one-and two-point perspectives and isometric views were all rendered using mark-making and presentation techniques that represented the materials that would be used in the space.

My progression route is to continue my studies onto the Level 4, 3D Design and Architecture course at North Kent College, with the aim of going to university the following year to study Interior Design.

Callie Thorne

Interior: ‘Oxley’s’ Kitchen In Gravesend